Mededelingen

LET OP!!!!!!!!!!!!

 

Het Paaseieren  toernooi vindt plaats op zaterdag 20 april 2019. Het wordt alleen gespeeld met vaste koppels. Dus zoek een vast maatje voor deze dag. Inschrijven voor 10.30 uur.

 

===========================================================================

Op reguliere speeldagen (geen wedstrijden) kunnen LAATKOMERS  in principe niet meer meedoen, tenzij op een baan beide al spelende teams geen bezwaar maken om de laatkomer(s) te laten meespelen. Als dit niet lukt zal men moeten wachten tot de volgende loting.


De speeldagen op de woensdagmiddag met de Toss uit Almelo e.a. zijn begonnen, maar nu is de locatie in Almelo, gedurende de hele winter periode tot en met 3 april 2019.

In de zomerperiode wordt er weer op de woensdagmiddag gespeeld op de baan in Rijssen.    Op 17 april 2019 nog 1 keer in Almelo en daarna vanaf 1 mei 2019 in Rijssen.

Om de 2 weken wordt er op woensdag vanaf 13.30 uur gespeeld.  Inschrijven vanaf 13.00 uur. LET  OP!!!!!!!    Kom wel op tijd, want we hebben al mensen moeten teleurstellen, omdat ze na 13.30 uur kwamen.

Er wordt in principe altijd gespeeld. Als er om welke reden niet wordt gespeeld wordt dit op de website onder ‘mededelingen’ aangegeven.

Dus blijf de website raadplegen om op de hoogte te blijven.

——————————————-NL-DOET 2019————————————————————————–

Op vrijdag 15 maart 2019 hebben wij weer meegedaan met de jaarlijkse NL-doet dag.

We waren met 23 vrijwilligers, waaronder de burgemeester, wethouders en de gemeentesecretaris. Er is hard gewerkt en hebben veel kunnen doen. Er is een doorgang gemaakt in de heg voor de de werklui van de aannemer REKO, die op maandag 1 april gaat starten met de renovatie van de banen. De schuur is opgeruimd; de latten zijn van de baan verwijderd; het blad is verwijderd; de ramen zijn gelapt; Wichert heeft het onkruid verwijderd ; en de dames hebben ons clubhuis een grote beurt gegeven. Er zijn heel wat aanhangwagentjes met vuil en afval bij de gemeentewerf gestort. Het was gezellig en tussen de werkzaamheden door werden wij weer goed verzorgd door Jo en Annie met koffie broodjes, soep en kroketten. De dag werd afgesloten met een drankje, waarna de weergoden de hele boel nog eens schoon spoelden met een flinke bui. Alle vrijwilligers dank voor hun inzet.

——————————————————————————————————————————————
P A R K E R E N

Parkeren met de auto bij onze baan kan op het grasveld naast de baan en achter de baan.
Bij slechte omstandigheden van het grasveld door regen e.d. waardoor het grasveld
kan worden stuk gereden, wordt geparkeerd in de parkeerstroken aan de Dennenlaan of elders.
De slagboom tot het grasveld wordt op tijd geopend en gesloten.
Rijdt steeds voorzichtig op het grasveld en houdt rekening met voetgangers, fietsers en
loslopende honden.


 

LET  OP!!!!!!!

 

Vanaf 1 April tot 19 April 2019                            Kan er niet Gebould worden wegens verbouwingen